Δεδομένη είναι τελικά η πρόταση που έγινε για την αγορά των μετοχών της Ρόμα, η οποία ανακοίνωσε τούς Ρενάτο Σάντσες και Λεάντρο Παρέδες.
Πριν πέντε μέρες, στις 11 Αυγούστου, τα ρεπορτάζ των Ιταλών έκαναν λόγο για πρόταση στον Νταν Φρέντκιν για την αγορά των μετοχών. Το όνομα που ανέφεραν, μάλιστα, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ήταν αυτό του Ιταλού επιχειρηματία Ραφαέλο Φολιέρι. Ηταν ρεπορτάζ που οι Τζαλορόσι δεν επιβεβαίωσαν ενώ δεν ήταν ξεκάθαρο αν ο Φολιέρι ενεργούσε για τον εαυτό του ή εκπροσωπεί Σαουδάραβες. Γιατί πριν λίγους μήνες αυτό ήταν το σενάριο που είχε κυκλοφορήσει… Οπως και να έχει, πέντε μέρες μετά το θέμα έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Και έρχεται στο προσκήνιο επειδή ο δικηγόρος του Φολιέρι επιβεβαίωσε την πρόταση. Μια πρόταση ύψους 840 εκατ. ευρώ προς τον Φρέντκιν για να πουλήσει τις μετοχές.
Ο δικηγόρος, μάλιστα, δημοσιοποίησε και το email μέσω του οποίου κατατέθηκε και επισήμως η πρόταση. Και από εκεί και πέρα, προφανώς, περιμένει μια απάντηση από τον Αμερικανό ιδιοκτήτη της Ρόμα. Μια Ρόμα που βλέπει το κλίμα να αλλάζει μετά τις τελευταίες κινήσεις στο μεταγραφικό κομμάτι. Οι Τζαλορόσι ανακοίνωσαν την απόκτηση τόσο του Σάντσες όσο και του Παρέδες μετά την οριστική συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους οπαδούς να ενθουσιάζονται. Αυτό έγινε σαφές τόσο από την παρουσία κάποιων στην άφιξη των παικτών όσο και από τα σχόλια στα social media ή τα τοπικά ραδιόφωνα.
Με δεδομένη την απόκτηση και του Αουάρ, δηλαδή, οι Ρωμαίοι πρόσθεσαν τρεις νέους χαφ στο ρόστερ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τι απομένει, επομένως, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική καμπάνια τους; Η απόκτηση δύο (ή έστω εντός) επιθετικών και ενός αμυντικού.
Διαβάστε τα νέα της Ρόμα στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Ρόμα στο Twitter