Το θέμα του νέου προπονητή στη Μίλαν παραμένει ανοιχτό και τις τελευταίες μέρες υπήρξαν επαφές με τον Μαουρίτσιο Σάρι.
Οι Ροσονέρι ετοιμάζονται για το τέλος της σεζόν έχοντας ως βασικό στόχο, πλέον, την κατάκτηση του Coppa Italia. Αν τα καταφέρουν, τότε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα γίνει ο πρώτος προπονητής μετά τον Κάρλο Αντσελότι το 2007-08 (ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Συλλόγων) με δύο τίτλους στη σεζόν (κύπελλο και Σούπερ Καπ). Παρ’ όλα αυτά, όλοι θεωρούν δεδομένο ότι στο τέλος της σεζόν η συνεργασία των δύο πλευρών θα διακοπεί και το θέμα είναι ποιος θα τον διαδεχθεί στον πάγκο.
Ονόματα έχουν γραφτεί διάφορα εδώ και καιρό και ένας εκ των υποψηφίων είναι ο Σάρι. Όπως, λοιπόν, αναφέρουν σημερινά (30/4) ιταλικά ρεπορτάζ, υπήρξαν επαφές ανάμεσα στη Μίλαν και τον πρώην προπονητή των Νάπολι, Τσέλσι, Γιουβέντους και Λάτσιο. Ο 66χρονος τεχνικός υπήρξε και στο παρελθόν, τόσο επί Σίλβιο Μπερλουσκόνι όσο και στη συνέχεια, υποψήφιος για τον πάγκο των Μιλανέζων αλλά το θέμα δεν προχώρησε ποτέ. Θα αλλάξει κάτι τώρα; Θα φανεί προσεχώς, καθώς για τους Ροσονέρι προτεραιότητα είναι το να βρεθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής.
Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, οι διοικούντες το κλαμπ θέλουν έναν προπονητή που θα έχει τα εξής βασικά χαρακτηριστικά: Νικητής, έμπειρος και Ιταλός. Αν όντως αυτά είναι τα κριτήρια, τότε οι υποψήφιοι είναι οι Αντόνιο Κόντε, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Σάρι και ενδεχομένως και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Με βάση τα ρεπορτάζ το τελευταίο δίμηνο, υπενθυμίζουμε, υποψήφιος θεωρείται και ο Σεσκ Φάμπρεγας πάντως.
Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Λάτσιο στο Twitter