Η φετινή σεζόν δεν πήγε καθόλου καλά για τη Μίλαν και δεν θα είναι ευχάριστος ούτε ο τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρωθεί.
Οι Ροσονέρι είχαν ως στόχο να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και φυσικά να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στο Champions League. Τελικά, όμως, όχι μόνο δεν χτύπησαν το scudetto αλλά μένουν και εκτός Ευρώπης, μετά την ήττα από τη Μπολόνια στον τελικό του Coppa Italia. Ένα αποτέλεσμα που έφερε τους πάντες στα όριά τους, με τους οργανωμένους οπαδούς να είναι έξαλλοι με όλους. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, άλλωστε, υπήρχαν διαμαρτυρίες από τους ultras και το ίδιο θα συμβεί και στην τελευταία αγωνιστική.
Η Μίλαν ολοκληρώνει τη σεζόν υποδεχόμενη τη Μόντσα το Σάββατο (24/5) και το κλίμα στο Σαν Σίρο μόνο ευχάριστο δεν θα είναι. Όπως ανακοίνωσε η Curva Sud, αρχικά θα υπάρξει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του κλαμπ, όπου ο κόσμος αναμένεται να εκφράσει για ακόμη μία φορά τα συναισθήματά του για τον ιδιοκτήτη Τζέρι Καρντινάλε και τη διοίκησή του. Και από εκεί και πέρα, η συνέχεια θα δοθεί στο Σαν Σίρο.
Όπως ανέφεραν στη σχετική ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί, θα μπουν κανονικά στο γήπεδο για το πρώτο 15λεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα φωνάξουν ξανά συνθήματα κατά πάντων. Από εκεί και πέρα, μόλις συμπληρωθούν 15 λεπτά θα αποχωρήσουν αφήνοντας άδειο το πέταλο και την ομάδα «μόνη με τη ντροπή της», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Μια κατάσταση που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις κινήσεις που θα κάνουν από εδώ και πέρα οι διοικούντες για προπονητή, μεταγραφές και πωλήσεις.
Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Μίλαν στο Twitter