Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγή εξτρέμ, με τον Εντόν Ζεγκρόβα να αντικαθιστά τον Νίκο Γκονσάλες.
Με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να πλησιάζει όλο και περισσότερο, στο Τορίνο αποφάσισαν να… τρέξουν για να κάνουν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Αλλαγή που αφορά στα άκρα της επίθεσης, με τον Γκονσάλες να μη θεωρείται απαραίτητος μετά την απογοητευτική περσινή σεζόν του και να γίνονται συζητήσεις για την παραχώρησή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Συζητήσεις που έχουν οδηγήσει σε προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες ενώ και ο παίκτης τα έχει βρει με τους Ισπανούς.
Αν όντως ο Γκονσάλες παραχωρηθεί στους Ροχιμπλάνκος, τότε η Γιουβέντους θα αποκτήσει από τη Λιλ τον Ζεγκρόβα, ο οποίος έχει πει «ναι» για συμβόλαιο μέχρι το 2030 με τις ετήσιες απολαβές να είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρουν τα νεότερα ρεπορτάζ των Ιταλών, οι Μπιανκονέρι έχουν συμφωνήσει προφορικά και με τους Λιλουά, οπότε περιμένουν να κλείσει η παραχώρηση του Γκονσάλες στους Μαδριλένους για να τον αντικαταστήσουν με τον Ζεγκρόβα. Και το αν θα γίνει αυτό θα το αποφασίσει η… La Liga.
Η Ατλέτικο έχει διάφορα θέματα με το μισθολόγιό τους και δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα καταφέρουν να δηλώσουν τον Γκονσάλες. Αν, λοιπόν, πάρουν το ΟΚ από τη La Liga, τότε θα γίνουν και οι δύο μεταγραφές. Αν, όμως, η La Liga δεν δώσει την άδειά της, τότε ο Αργεντίνος θα παραμείνει στο Τορίνο και ο Ζεγκρόβα δεν θα αποκτηθεί.
Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Λιλ στο Twitter