Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς επιθυμεί να επιστρέψει στη Serie A και τρεις ομάδες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει μαζί του.
Το καλοκαίρι του 2023 ο Σέρβος χαφ είχε σοκάρει τους πάντες αποφασίζοντας στα 28 του χρόνια να πάει στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Χιλάλ. Για τη Λάτσιο ήταν ένα τρομερό, από οικονομικής πλευράς, deal καθώς ο παίκτης είχε μόνο ένα χρόνο συμβολαίου ακόμη. Για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, όμως, ήταν μια κίνηση όχι καλή καθώς χάθηκε από το προσκήνιο. Από τότε πέρασαν δύο χρόνια, ο Σέρβος χαφ έχει γεμίσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, άδειασε από κίνητρο όμως και για να το ξαναβρεί θέλει να επιστρέψει στη Serie A. Και σε αυτό βοηθάει και η λήξη του συμβολαίου του στο τέλος της σεζόν.
Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς θα είναι ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, άρα από τον προσεχή Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Το ποια θα είναι αυτή δεν το ξέρει κανείς αυτή τη στιγμή, ήδη όμως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, τρεις ομάδες του Campionato έχουν μιλήσει με τον Σέρβο προκειμένου να πάρουν πληροφορίες και από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα κάνουν ή όχι προτάσεις. Οι τρεις, λοιπόν, ομάδες είναι η Λάτσιο, η Ίντερ και η Γιουβέντους.
Δεν αποκλείεται, φυσικά, τους επόμενους μήνες να υπάρξει ενδιαφέρον και από αλλού. Να μιλήσουν κι άλλες ομάδες με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορεί ή όχι να υπάρξει συμφωνία. Προς το παρόν, πάντως, αυτές οι τρεις έκαναν… ένα τηλεφώνημα για να δουν τι σκέφτεται ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το μέλλον του.
Διαβάστε τα νέα των ομάδων της Serie A στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Λάτσιο στο Twitter