Η Μίλαν προχωράει στην απόκτηση του Νίκλας Φίλκρουγκ για την επίθεση και αρχίζει να ψάχνεται και για τερματοφύλακα.
Το όνομα του Γερμανού επιθετικού, όπως αναφέραμε από την προηγούμενη εβδομάδα, επανήλθε στο προσκήνιο για τους Ροσονέρι, οι οποίοι είχαν ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι του 2024. Τότε ήταν πολύ κοντά στο να τον αποκτήσουν από τη Ντόρτμουντ αλλά τελικά κατέληξε στη Γουέστ Χαμ, από την οποία θα τον πάρουν τώρα οι Μιλανέζοι. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού και αυτός τελικά θα είναι ο Φίλκρουγκ, ο οποίος πριν λίγα 24ωρα συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο. Το μόνο που απέμενε, επομένως, ήταν να συμφωνήσουν και οι Αγγλοι και το έκαναν.
Η Μίλαν ήθελε εξαρχής ένα deal που θα προβλέπει δανεισμό ως το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς και οι Λονδρέζοι είπαν το «ναι», παρά το γεγονός πως αρχικά ήθελαν δανεισμό με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς. Ετσι, ο Φίλκρουγκ είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Μιλάνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υπογραμμίζουν πως θα είναι κανονικά στη διάθεση του Αλέγκρι από τις 2 Ιανουαρίου. Δεν θα χαθεί καθόλου χρόνος δηλαδή και από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια για την απόκτηση κι άλλου επιθετικού. Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό ότι προτάθηκε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς της Αρσεναλ και είναι θέμα των Ροσονέρι το αν θα κινηθούν ή όχι για ακόμη έναν φορ.
Βλέπει Οζέρ για το τέρμα
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν έγκυροι Ιταλοί δημοσιογράφοι, οι Μιλανέζοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωση του τερματοφύλακα της Λιλ, Μπερκέ Οζέρ. Και τον παρακολουθούν, προφανώς, για το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του Μάικ Μενιάν. Όχι για τώρα, για άμεσα. Ο 25χρονος Τούρκος έχει συμβόλαιο ως το 2029 με τη γαλλική ομάδα και το αν θα γίνει ή όχι κίνηση για την απόκτησή του θα εξαρτηθεί από το αν θα ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιο του Μενιάν.
Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Γουέστ Χαμ στο Twitter

