Με το πρώτο γκολ του Φίλκρουγκ η Μίλαν νίκησε με 1-0 τη Λέτσε και παρέμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Ιντερ.
Οι Ροσονέρι ήθελαν το τρίποντο για να μη χάσουν έδαφος στη μάχη του τίτλου και παράλληλα να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της εξόδου στο Champions League, ο οποίος είναι και ο βασικός στόχος όπως υπενθυμίζει συνεχώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Από το ξεκίνημα, επομένως, πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να πάρουν και το προβάδισμα καθώς οι Σαλεμάκερς και Πούλισικ είχαν ευκαιρίες, η μπάλα όμως δεν κατέληγε στα δίχτυα.
Οι Μιλανέζοι παρέμειναν καλύτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο και έψαχναν τον τρόπο για να σκοράρουν, τον οποίο βρήκαν στο 76′: Σέντρα του Σαλεμάκερς από δεξιά, κεφαλιά του Φίλκρουγκ και 1-0 με το πρώτο γκολ του Γερμανού φορ.
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Serie A στο Twitter

