Η Ιντερ είναι έτοιμη για τον τελικό του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας υπολογίσει όλα τα ενδεχόμενα.
Από την αρχή της σεζόν οι Νερατζούρι το έλεγαν ότι η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου ήταν ένας από τους στόχους τους και έχουν φτάσει 90 λεπτά πριν τα καταφέρουν. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι κατάφερε να υπερκεράσει όποιο εμπόδιο βρέθηκε στο δρόμο της και ταξίδεψε στο Μόναχο αποφασισμένη να χαμογελάσει αυτή τη φορά, να πανηγυρίσει και όχι να ζήσει αυτό που έζησε πριν δύο χρόνια, στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Μιλανέζοι δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και έχουν προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.
Ένα από αυτά, είναι το να οδηγηθεί ο τελικός στη διαδικασία των πέναλτι και η Ιντερ έχει κάνει τη σχετική προετοιμασία. Όπως, λοιπόν, αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι πέντε παίκτες που έχει στο μυαλό του ο Ιντσάγκι, αν τα πάντα κριθούν από την άσπρη βούλα, είναι οι εξής: Χακάν Τσαλχάνογλου, Κρίστιαν Ασλάνι, Χένρικ Μκιταριάν, Μεχντί Ταρέμι και Λαουτάρο Μαρτίνες. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως σίγουρα θα είναι αυτοί οι πέντε, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα έχει γίνει μέχρι το 120, αν δηλαδή κάποιος εξ αυτών των παικτών δεν είναι στον αγωνιστικό χώρο.
Από εκεί και πέρα, τα ρεπορτάζ των ιταλικών Μέσω από Μόναχο αναφέρουν και τα ονόματα των υποψήφιων εκτελεστών τη Παρί Σεν Ζερμέν και πρόκειται για τους Βιτίνια, Γκονσάλο Ράμος, Ντεμπελέ, Ντουέ και Κβαρατσχέλια.
Διαβάστε τα νέα της Ιντερ στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Ιντερ στο Twitter