Η Ρόμα θα κάνει νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή από το καλοκαίρι και ήδη άρχισαν τα σενάρια για το ποιος θα είναι αυτός.
Οι Τζαλορόσι άρχισαν φέτος με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, τον αντικατέστησαν από νωρίς με τον Ιβάν Γιούριτς, για να ακολουθήσει η επιστροφή του Κλαούντιο Ρανιέρι. Από την πρώτη στιγμή, όμως, ανακοινώθηκε ότι αυτή θα ήταν μια προσωρινή λύση. Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός θα είναι στον πάγκο ως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα πάρει πόστο στη διοίκηση. Παράλληλα, όμως, θα είναι και αυτός που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ο Νταν Φρέντκιν θα δώσει πολύ μεγάλη βαρύτητα, λένε τα ιταλικά ΜΜΕ, στην εισήγηση που θα κάνει ο Ρανιέρι και ήδη τα σενάρια άρχισαν.
Το πρώτο, είναι αυτό για τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Αταλάντα. Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμη αν αυτό θα συμβεί το προσεχές καλοκαίρι ή το επόμενο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, αλλά τα ιταλικά ΜΜΕ πιστεύουν πως θα φύγει φέτος. Ετσι, ήδη η υποψηφιότητά του για τη Ρόμα θεωρείται πολύ δυνατή, καθώς ο Ρανιέρι φέρεται να τον έχει υποδείξει ως τον πλέον κατάλληλο. Από εκεί και πέρα, το δεύτερο σενάριο που κυκλοφορεί είναι αυτό για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Για τον οποίο, όμως, υπάρχουν και φήμες για την Ιντερ, λόγω των άριστων σχέσεων με τον Μπέπε Μαρότα, αν το καλοκαίρι ο Σιμόνε Ιντσάγκι αποφασίσει να πάει στην Premier League.
Το τρίτο σενάριο για τους Ρωμαίους, το οποίο είναι και το πιο… γκλάμουρ αλλά και συναισθηματικό ταυτόχρονα, είναι για τον Κάρλο Αντσελότι. Η αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι θεωρείται αρκετά πιθανή και αυτή ενδεχομένως να είναι και η τελευταία ευκαιρία για να αναλάβει τους Τζαλορόσι, κάνοντας πράξη την επιθυμία που έχει εκφράσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όπως και να έχει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν τόσο θα αυξάνονται τα σενάρια για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Magica.
Διαβάστε τα νέα της Ρόμα στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Αταλάντα στο twitter