Η Νάπολι ηττήθηκε με 2-1 από την Κόμο και έπεσε στη 2η θέση, στο -1 από την Ιντερ την οποία θα υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική.
Με την Ιντερ να έχει νικήσει την Τζένοα, το Σάββατο (22/2), οι Παρτενοπέι ήξεραν ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στην κορυφή. Το ξεκίνημα του αγώνα, όμως, ήταν σοκαριστικό για αυτούς, καθώς στο 7ο λεπτό ο Ραχμάνι πήγε να γυρίσει τη μπάλα στον Μερέτ χωρίς να δει πού βρίσκεται αυτός και τελικά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 με αυτογκόλ.
Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν άργησε να αντιδράσει, εκμεταλλευόμενη, με τη σειρά της, ένα λάθος των γηπεδούχων και συγκεκριμένα του Κεμπφ στο 17′, με τον Ρασπαντόρι να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει σωστά για το 1-1. Από εκεί και πέρα, παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, με την εικόνα του παιχνιδιού να παραμένει ίδια και στο ξεκίνημα του δεύτερου.
Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 66′ και ήταν για τους Ναπολιτάνους με τον ΜακΤόμινεϊ, μετά την κάθετη του Ρασπαντόρι, αλλά ο Μπιτέζ έκανε μεγάλη απόκρουση ενώ στο 75′ ο Πολιτάνο είχε χώρο αλλά προτίμησε να δώσει στον Ανγκισά που σούταρε αδύναμα και η ευκαιρία χάθηκε. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να βρουν τη λύση και να σκοράρουν αλλά τελικά αυτό το έκανε, αμέσως μετά, η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας.
Στο 77′ ο Νίκο Πας έδωσε στον Ντιαό και αυτός κοντρόλαρε και με συρτό σουτ νίκησε τον Μερέτ για το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Μεγάλη νίκη για την Κόμο που φορτσάρει για την παραμονή, οδυνηρή ήττα για τη Νάπολι που έπεσε στη 2η και στο -1 από την Ιντερ, την οποία θα υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική!
Γκολ: 7′ αυτ. Ραχμάνι, 77′ Ντιαό – 17′ Ρασπαντόρι
Κόμο: Μπιτέζ, Σμόλτσιτς, Γκολντανίγκα, Κεμπφ, Βάλε, Κακερέ (72′ Κουτρόνε), Περόνε, Ντα Κούνια (81′ Ενγκελχαρντ), Στρεφέτσα (91′ Βοϊβόντα), Νίκος Πας (91′ Δουβίκας), Ντιαό (81′ Φαντέρα).
Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Μπουοντζόρνο, Πολιτάνο (77′ Ενγκονζέ), Μπίλινγκ (62′ Ανγκισά), Λομπότκα (84′ Οκαφόρ), ΜακΤόμινεϊ, Σπινατσόλα, Ρασπαντόρι, Λουκάκου (62′ Σιμεόνε).
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Serie A στο Twitter