Η Μίλαν έχει αρχίσει να φτιάχνει τη λίστα με τους υποψήφιους στόχου για το καλοκαίρι και σε αυτή υπάρχει και το όνομα Ιταλού τερματοφύλακα.
Οι Ροσονέρι έχουν μπροστά τους το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Μπολόνια (27/2) εκτός έδρας και λίγα 24ωρα μετά υποδέχονται τη Λάτσιο. Δύο ματς στα οποία είναι απαραίτητες οι δύο νίκες ώστε να πλησιάσουν στην 4άδα. Σε διαφορετική περίπτωση, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα σε ό,τι αφορά την έξοδο στο Champions League. Οι Μιλανέζοι δεν θέλουν, για διάφορους λόγους, να σκέφτονται καν αυτό το ενδεχόμενο, έχουν αρχίσει να σκέφτονται όμως την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Εκεί όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ σημαντικές πωλήσεις.
Όπως και να έχει, τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν ήδη το όνομα του Μαξίμ Ντε Κάιπερ, του αριστερού μπακ της Κλαμπ Μπριζ που αρέσει πολύ, και σήμερα (26/2) αναφέρουν και αυτό του Ελία Καπρίλε. Ο 23χρονος Ιταλός τερματοφύλακες αγωνίζεται στην Κάλιαρι ως δανεικός από τη Νάπολι, με την ομάδα της Σαρδηνίας να έχει οψιόν αγοράς του: 8 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που θα πρέπει να δώσουν οι Ροσομπλού στους Παρτενοπέι για να αγοράσουν τον Καπρίλε και από εκεί και πέρα είτε να τον κρατήσουν είτε να τον πουλήσουν για περισσότερα.
Η Μίλαν, πάντως, δεν είναι η μοναδική ιταλική ομάδα που ενδιαφέρεται. Υπάρχει και η Αταλάντα που παρακολουθεί εδώ και καιρό τον 23χρονο πορτιέρε και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε πρόταση τους επόμενους μήνες.