Η Γιουβέντους νίκησε με 2-1 τη Λέτσε και ανέβηκε στην 3η θέση, μπροστά από Αταλάντα και Μπολόνια που κοντράρονται την Κυριακή (13/4).
Το ματς άρχισε με γκολ… από τα αποδυτήρια για τους Μπιανκονέρι, καθώς στο 2ο λεπτό ο Βλάχοβιτς πέρασε την κάθετη για τον Κοπμάινερς και αυτός με σουτ έγραψε το 1-0. Αμέσως μετά, στο 5′, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Κρστόβιτς εκτός περιοχής και στο 11′ έκαναν αναγκαστική αλλαγή, με τον Γκάμπριελ να παίρνει τη θέση του Ζαν.
Όπως και να έχει, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και έψαχναν το δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχαν στο 33′: Ωραία συνεργασία των Τουράμ – Βλάχοβιτς – Γιλντίζ και τελικά ο Τούρκος με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 36′ οι Κέλι και Βλάχοβιτς έφτασαν κοντά στο 3-0 αλλά ο Φαλκόνε είπε «όχι» και στους δύο, με την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ να έχει κάποιες ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο τερματοφύλακας της Λέτσε αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε.
Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, πλησίασαν στο γκολ στο 84′ αλλά ο Ντι Γκρεγκόριο νίκησε τον Ρέμπιτς, για να το πετύχουν τελικά στο 87′ με την κεφαλιά του Μπασκιρότο μετά την εκτέλεση φάουλ του Χέλγκασον. Με το σκορ στο 2-1 υπήρξε ανησυχία στο Allianz Stadium στα τελευταία λεπτά, αλλά οι Μπιανκονέρι πήραν τη νίκη.
Ετσι, ανέβηκαν στην 3η θέση, στο +1 από την Αταλάντα και στο +2 από τη Μπολόνια, οι οποίες την Κυριακή (13/4) κοντράρονται στο Μπέργκαμο.
Γκολ: 2′ Κοπμάινερς, 33′ Γιλντίζ – 87′ Μπασκιρότο
Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Καλούλου, Βέιγκα, Κέλι, Γκονσάλες (76′ Κονσεϊσάο), Λοκατέλι, Τουράμ, ΜακΚένι (67′ Γουεά), Κοπμάινερς (67′ Καμπιάζο), Γιλντίζ (90′ Σαβόνα), Βλάχοβιτς (67′ Κολό Μουανί).
Λέτσε: Φαλκόνε, Μπασκιρότο, Γκασπάρ, Ζαν (11′ Γκάμπριελ), Βέιγκα (77′ Χέλγκασον), Κουλιμπαλί, Πιερέ, Γκάλο (46′ Σάλα), Πιερότι, Μορέντε, Κρστόβιτς (46′ Ρέμπιτς).
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Serie A στο Twitter