Η Μίλαν συνεχίζει την αναζήτηση του νέου τεχνικού διευθυντή και στο προσκήνιο έρχεται όνομα που δεν είχε ακουστεί ως τώρα.
Πριν λίγους μήνες όλα τα ρεπορτάζ στην Ιταλία έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία με τον Φάμπιο Παράτιτσι και αναμένονταν οι υπογραφές. Ξαφνικά, όμως, οι συζητήσεις μαζί του σταμάτησαν, με αποτέλεσμα να έρθει σε πρώτο πλάνο ο Ιγκλι Τάρε. Ο ιταλικός Τύπος στο σύνολό του θεωρούσε πως αυτός θα έπαιρνε το χρίσμα, αν και αναφερόταν και το όνομα του Τόνι Ντ’Αμίκο της Αταλάντα. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, σταμάτησαν τα ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα, για να αρχίσουν ξανά σήμερα (18/5). Ρεπορτάζ, τα οποία τονίζουν ότι είναι άλλος, πλέον, ο βασικός υποψήφιος.
Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρουν διάφορα ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα η Gazzetta dello Sport, η Μίλαν είναι σε συζητήσεις με τον Λι Κόνγκερτον. Είναι 51 ετών, Ουαλός, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια δούλεψε ως προπονητής στα τμήματα υποδομής των Ρέξαμ, Λίβερπουλ και Τσέλσι. Ακολούθησε η μετακίνησή του στο Αμβούργο όπου ανέλαβε ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και αυτός ήταν που είχε προχωρήσει τη μεταγραφή του Χακάν Τσαλχάνογλου. Στη συνέχεια δούλεψε ως αθλητικός διευθυντής σε Σάντερλαντ, Σέλτικ και Λέστερ, για να πάρει μεταγραφή τον Μάρτιο του 2022 στην Αταλάντα.
Δική του εισήγηση ήταν η μεταγραφή του Αντεμόλα Λούκμαν και τον Φεβρουάριο του 2024 αποχώρησε από τους Μπεργκαμάσκι και πήγε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Αχλί. Στη διοίκηση των Μιλανέζων, καταλήγει η Gazzetta dello Sport, τον θεωρούν πολύ έμπειρο και η υποψηφιότητά του κερδίζει συνεχώς έδαφος.