Ο Ιγκόρ Τούντορ θα είναι, τελικά, ο προπονητής της Γιουβέντους και για τη νέα σεζόν και δεν αποκλείεται και επέκταση του συμβολαίου.
Οι Μπιανκονέρι ήταν μία από τις ομάδες για τις οποίες τα ιταλικά ΜΜΕ ήταν σίγουρα για αλλαγή προπονητή. Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν… Ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να παραμείνει στη Νάπολι και τελικά στο Τορίνο θα συνεχίσουν με τον Κροάτη. Γενικά, άλλωστε, αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για τη Γιούβε καθώς έχει αλλαγές στη διοίκηση, με τον Γάλλο Νταμιέν Κομολί να αναλαμβάνει ως γενικός διευθυντής. Αθλητικός διευθυντής και τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει, οπότε αποφάσισαν να συνεχίσουν με τον Τούντορ.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Κροάτης να υπογράψει και νέο συμβόλαιο. Αυτό που τρέχει έχει διάρκεια ως το 2026, είναι πιθανό όμως να υπογράψει ως το 2027. Και αφού έκλεισε το θέμα προπονητή, όσο συνεχίζει να αναζητά τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Τζούντολι, η Γιουβέντους περιμένει προτάσεις για κάποιους παίκτες της, όπως για παράδειγμα ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Η Φενέρμπαχτσε προσφέρει 30 εκατ. ευρώ στους Μπιανκονέρι και 10 εκατ. ευρώ ετησίως στον Σέρβο φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.
Η πρόταση είναι πολύ καλή, πιθανότατα η καλύτερη που μπορούν να βρουν τόσο η Γιούβε όσο και ο παίκτης, αλλά ο Βλάχοβιτς θέλει να περιμένει. Ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Μίλαν αλλά προς το παρόν φιλολογικό, δεν έχει γίνει κάποια πρόταση και ο Σέρβος θέλει να περιμένει για να δει αν θα τον καλέσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στους Ροσονέρι.
Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους