Ο Λορέντσο Λούκα έχει συμφωνήσει με τη Νάπολι αλλά η Μίλαν προσπαθεί να μπει σφήνα, κάνοντας τις πρώτες επαφές.
Οι Ροσονέρι έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του Σαμουέλε Ρίτσι, έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Λούκα Μόντριτς και πιέζουν την Κλαμπ Μπριζ για τον Αρντον Γιασάρι. Ολες αυτές οι κινήσεις αφορούν τη μεσαία γραμμή, θα πρέπει όμως να ενισχυθούν και στις υπόλοιπες και για την επιθετική έρχεται στο προσκήνιο το όνομα του φορ της Ουντινέζε. Ο Λούκα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Παρτενοπέι, οι οποίοι όμως δεν δείχνουν να βιάζονται για να κλείσουν τη μεταγραφή, να προσφέρουν στην Ουντινέζε τα λεφτά που ζητάει και είναι κοντά στα 35 εκατ. ευρώ.
Ο λόγος που η Νάπολι δεν βιάζεται, σημειώνει ο ιταλικός Τύπος, είναι ότι θέλει να επιμένει για τον Νούνιες της Λίβερπουλ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος και είναι διατεθειμένη να περιμένει, οπότε η Μίλαν μπορεί να γίνει… απειλή σε ό,τι αφορά τον Λούκα. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Sky Italia, οι Ροσονέρι μίλησαν με την Ουντινέζε για να πάρουν πληροφορίες και επικοινώνησαν και με την πλευρά του παίκτη για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. Από εκεί και πέρα, το αν το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε πρόταση, θα φανεί το επόμενο διάστημα.
Τα 35 εκατ. ευρώ που ζητάει η ομάδα του Ούντινε, άλλωστε, δεν είναι λίγα λεφτά. Όπως και να έχει, προς το παρόν κρατάμε το ενδιαφέρον που εξέφρασαν οι Μιλανέζοι ενώ υπάρχουν ρεπορτάζ που τονίζουν πως για τον Λούκα ενδέχεται να κάνει… ντου η Αταλάντα, η οποία είναι πιθανό να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην επιθετική γραμμή. Είναι πιθανό, για την ακρίβεια, να πουλήσει τόσο τον Ρετέγκι όσο και τον Λούκμαν, οπότε θα έχει λεφτά για να κινηθεί άνετα για την αντικατάστασή τους.
Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Serie A στο Twitter