Όλα είναι έτοιμα, πλέον, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς στη Μίλαν, οι παίκτες της οποίας ανυπομονούν.
Ηταν αρχές Ιουνίου όταν τα ιταλικά ρεπορτάζ έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία των Ροσονέρι με τον Κροάτη χαφ. Μια προφορική συμφωνία που είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στον ιταλικό Τύπο, παρά το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο ο Μόντριτς γιορτάσει τα 40ά γενέθλιά του. Τώρα, 1,5 μήνα μετά τα δημοσιεύματα, ήρθε η ώρα η προφορική συμφωνία να γίνει και γραπτή, με το θέμα να κλείνει και τυπικά. Ο Κροάτης χαφ, όπως αναφέρουν τα νεότερα ρεπορτάζ, αναμένεται τη Δευτέρα (14/7) στο Μιλάνο για να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Αυτό, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, θα είναι για 1+1 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι στα 4 εκατ. ευρώ. Η Μίλαν θα προσθέσει, έτσι, στο ρόστερ της έναν πολύπειρο παικταρά, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τα χρόνια, μπορεί να προσφέρει πολλά. Αυτό πιστεύει άλλωστε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θέλει από τον Κροάτη, σύμφωνα με τους Ιταλούς, να παίζει όπως ο Πίρλο, μπροστά από την άμυνα δηλαδή, να παίρνει την πρώτη πάσα από την άμυνα και από εκεί και να πέρα να φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας του.
Η επικείμενη άφιξη του Μόντριτς, ο οποίος στη συνέχεια θα πάει διακοπές και θα επιστρέψει τον Αύγουστο, έχει ενθουσιάσει τους παίκτες των Ροσονέρι, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του Σαμουέλε Ρίτσι: «Θα είμαι συμπαίκτης με έναν από τους καλύτερους χαφ του κόσμου, μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν. Θα πρέπει να είμαι ένα… σφουγγάρι, να συγκρατήσω όλα αυτά που θα με βοηθήσουν για τη συνέχεια της καριέρας μου».
Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Ρεάλ Μαδρίτης στο Twitter