Οι Ιντερ και Γιουβέντους θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να συνεργαστούν σε μεταγραφικό επίπεδο, υποστηρίζει η La Repubblica.
Την Τετάρτη (16/7) το Sky Italia ανέφερε ότι οι Νερατζούρι έχουν συμφωνήσει με τον Αντεμόλα Λούκμαν και θα κάνουν πρόταση 40 εκατ. ευρώ στην Αταλάντα, η οποία ζητάει 50. Οι Μιλανέζοι θέλουν να ενισχυθούν με παίκτη που μπορεί να παίξει σαν δεύτερος επιθετικός και σαν εξτρέμ και ο Νιγηριανός είναι η πρώτη τους επιλογή. Όχι και η μοναδική, όμως. Σύμφωνα πάντα με το Sky Italia, η εναλλακτική είναι ο Νίκο Γκονσάλες, τον οποίο η Γιουβέντους έχει προς πώληση. Για τον Αργεντίνο υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τη Σαουδική Αραβία όσο και από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όχι κάποια πρόταση ακόμη όμως.
Όπως, λοιπόν, αναφέρει η La Repubblica, αν δεν προχωρήσει το θέμα του Λούκμαν, τότε η Ιντερ θα επιδιώξει μια συμφωνία με τους Μπιανκονέρι για τον Γκονσάλες. Στο Τορίνο, συνεχίζει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, βλέπουν με καλό μάτι τον Ντάβιντε Φρατέζι, οπότε θα μπορούσαν να αρχίσουν οι συζητήσεις για μια τράμπα: Ο Γκονσάλες στους Νερατζούρι, ο Φρατέζι στη Γιούβε. Όπως και να έχει, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια κρούση από τη μία ή την άλλη πλευρά. Ο Αργεντίνος εξτρέμ είναι στη λίστα των Μιλανέζων, όχι όμως ως πρώτη επιλογή.
Οι Τορινέζοι, από την άλλη, θέλουν να τον παραχωρήσουν για να κάνουν το τελικό… ντου για τον Τζέιντον Σάντσο. Ο Φρατέζι, από την πλευρά του, θα είχε ζητήσει να φύγει από την Ιντερ αν είχε παραμείνει ο Σιμόνε Ιντσάγκι, αλλά με τον Κριστιάν Κίβου μπορεί να αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής του.
Διαβάστε τα νέα της Ιντερ στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Ιντερ στο Twitter