Η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 με τη Βερόνα στο Μπεντεγκόντι και ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν έξαλλος μετά τη λήξη του ματς.
Οι Μπιανκονέρι είχαν αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας με τη Νάπολι. Ακόμη, βέβαια, είναι πάρα πολύ νωρίς για να κοιτάει κάποιος τη βαθμολογία, αυτή η 1η θέση όμως, έστω με συγκάτοικο, ήταν καλή για την ψυχολογία των Τορινέζων. Τώρα, όμως, ήρθε η πρώτη γκέλα και ο Τούντορ είχε πολλά νεύρα μετά το τελευταίο σφύριγμα. Νεύρα όχι με την ομάδα του αλλά με τη διαιτησία και τη Λίγκα, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του.
«Δεν γίνεται να δίνουν τέτοια πέναλτι, είναι πραγματικά ντροπή αυτός ο κανονισμός, τον οποίο σίγουρα έφτιαξε κάποιος που δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο ποτέ. Η αγκωνιά στον Γκάτι, στη συνέχεια, ήταν για κόκκινη κάρτα ξεκάθαρα. Μιλάμε για δύο ξεκάθαρα λάθη του διαιτητή. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα εμείς; Σίγουρα, αλλά υπήρχε κούραση, φαινόταν αυτό, μας έλειπε ενέργεια», είπε αρχικά ο προπονητής της Γιουβέντους και συνέχισε.
«Είμαστε στο 2025, υπάρχει το VAR, οπότε είναι πραγματικά σπάνιο να βλέπεις λάθος διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες είναι 100-0 υπέρ της μιας ομάδας. Ηταν πολλά χρόνια που δεν έβλεπα κάτι τέτοιο. Μου εξήγησαν στο ημίχρονο ότι στον Ορμπάν δεν ήταν κόκκινη κάρτα επειδή δεν έβαλε βάρος στον αγκώνα. Την επόμενη φορά, επομένως, μπορεί και να χτυπήσει κάποιος παίκτης τον αντίπαλό του και να πούμε ότι δεν έβαλε βάρος. Το σημερινό παιχνίδι θα μπορούσε να γίνει αύριο. Η Νάπολι θα παίξει 3 παιχνίδια σε 9 μέρες, εμείς 3 σε 7. Αυτά τα πράγματα σε βάθος χρόνου θα παίξουν τον ρόλο τους και πρέπει να τα λέμε, γιατί αν είμαστε σιωπηλοί και κάνουμε τους καλούς…».