Η κλήρωση για τα πλέι οφ πρόκρισης στους «16» του Champions League έγινε και οι Αταλάντα, Μίλαν, Γιουβέντους έμαθαν τις αντιπάλους.
Η Ιταλία έχει ήδη την Ιντερ στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και από εκεί και πέρα μπορεί να ελπίζει ότι θα έχει και άλλες τρεις σε λίγες εβδομάδες. Ο λόγος για τους Μπεργκαμάσκι, τους Ροσονέρι και τους Μπιανκονέρι, οι οποίοι έμαθαν ποιους θα πρέπει να αποκλείσουν για να κάνουν παρέα στους Νερατζούρι. Και η αλήθεια είναι ότι και οι τρεις ομάδες μπορούν να βρεθούν εκεί, αν και είναι αλήθεια ότι η εικόνα Τορινέζων και Μιλανέζων δεν προκαλεί και βεβαιότητα.
Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα της κλήρωσης ήταν το εξής: Η Αταλάντα θα παίξει με την Κλαμπ Μπριζ, με το πρώτο ματς να γίνεται στο Βέλγιο. Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ, από την οποία ετοιμάζεται να αγοράσει τον Σαντιάγκο Χιμένες, με την πρώτη αναμέτρηση στην Ολλανδία. Και η Γιουβέντους, τέλος, θα κοντραριστεί με την Αϊντχόφεν, την οποία είχε νικήσει με 3-1 στην πρεμιέρα της League Phase, με το πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο.
Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 11-12 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 18-19, ενώ στους «16» μπορεί να υπάρξει εμφύλιος: Οι δύο που θα προκριθούν από τα ζευγάρια των Μίλαν και Γιούβε θα έχουν ως πιθανούς αντιπάλους τις Ιντερ και Αρσεναλ.
Τα ζευγάρια των πλέι οφ για πρόκριση στους «16»
Κλαμπ Μπριζ – Αταλάντα
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ντόρτμουντ
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης
Σέλτικ – Μπάγερν Μονάχου
Γιουβέντους – Αϊντχόφεν
Φέγενορντ – Μίλαν
Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν
Μονακό – Μπενφίκα
Διαβάστε τα νέα της Serie A στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Γιουβέντους στο Twitter