Η Μπολόνια ηττήθηκε με 1-3 από την Αστον Βίλα στον πρώτο προημιτελικό του Europa League και η Φιορεντίνα με 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο Europa Conference League.
Η Μπολόνια υποδέχθηκε την Αστον Βίλα και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 44′, ο Κόνσα έκανε το 0-1. Στο 51′ ο Γουότκινς έκανε το 0-2 βάζοντας βάσεις νίκης για τους Αγγλους, με τους Ροσομπλού να μειώνουν σε 1-2 στις καθυστερήσεις με τον Ρόου. Αν έμενε αυτό το σκορ ίσως να είχαν κάποιες ελπίδες στη ρεβάνς, αμέσως μετά όμως ο Γουότκινς σκόραρε ξανά για το τελικό 1-3.
Κρίσταν Πάλας – Φιορεντίνα 3-0
Στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League η Φιορεντίνα έμεινε πίσω στο σκορ στο 24ο λεπτό με πέναλτι του Ματετά και στο 32′ η Κρίσταλ Πάλας έκανε και το 2-0, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Μίτσελ. Οι Βιόλα ήθελαν να μειώσουν για να έχουν ελπίδες ενόψει της ρεβάνς, στο 90′ όμως ο Γκλάσνερ έκανε το 3-0 για τους Αγγλους.
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Μπολόνια στο Twitter

