Η Ραβένα ανακοίνωσε την απόκτηση του… Ροναλντίνιο, τον οποίο θα παρουσιάσει επισήμως την προσεχή Τρίτη (23/6) στο Μαϊάμι.
Έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα, σε ηλικία 46 ετών, είναι ο Βραζιλιάνος και θα το κάνει μέσω της ιταλικής Serie C. Με μια ανακοίνωση που αιφνιδίασε τους πάντες, η Ραβένα έκανε γνωστό ότι συμφώνησε με τον Ροναλντίνιο, ο οποίος στις 23 Ιουνίου, σε τρεις μέρες δηλαδή, θα παρουσιαστεί επισήμως από τη διοίκηση της ομάδας. Η σχετική εκδήλωση θα γίνει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Βραζιλιάνος λόγω του Μουντιάλ 2026, με τον ιδιοκτήτη της Ραβένα, Ινιάτσιο Τσιπριάνι, να μην κρύβει τη χαρά του για αυτό το deal.
«Το να αποκτήσουμε τον Ροναλντίνιο είναι κάτι απολύτως εξωπραγματικό για την ομάδα μας. Ηταν το είδωλό μου και αυτά που έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο ξεπερνούν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι», ήταν τα λόγια του, με τον Βραζιλιάνο, από την πλευρά του, να εκφράζει κι αυτός τη χαρά του, τον ενθουσιασμό του. «Νέα χρώματα, ίδιο χαμόγελο. Ανυπομονώ για την επιστροφή μου, ανυπομονώ να χορέψω ξανά με τη μπάλα και να γράψω μια νέα ιστορία μαζί με τον Ινιάτσιο και την οικογένεια Τσιπριάνι. Το ποδόσφαιρο είναι πηγή χαράς για μένα και θέλω να μεταδώσω αυτό το πνεύμα στη Ραβένα».
Ο Ροναλντίνιο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, θα μπει όντως στο γήπεδο με την ομάδα της Ραβένα για να πάρει μέρος σε κάποιο φιλικό παιχνίδι και στη συνέχεια ο ρόλος του θα περιοριστεί σε αυτόν του επενδυτή, βοηθώντας τον ιδιοκτήτη Ινιάτσιο Τσιπριάνο σε αυτό το νέο πλάνο που έχει καταστρώσει με στόχο η ομάδα να καταφέρει τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει την άνοδο στη Serie A.

