italians.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των Αποτελεσμάτων
Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
  • Αρχική
  • Serie A
  • Ποδόσφαιρο
  • Ultras
  • Αφιερώματα
  • Απόψεις
  • Made in Italy
  • Magazino
italians.gr
  • Αρχική
  • Serie A
  • Ποδόσφαιρο
  • Ultras
  • Αφιερώματα
  • Απόψεις
  • Made in Italy
  • Magazino
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των Αποτελεσμάτων
italians.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των Αποτελεσμάτων
Αρχική Serie A

Ιντερ made in Italy: Οι 4 μεταγραφικοί στόχοι του Μαρότα

Οι Νερατζούρι θέλουν να δώσουν προτεραιότητα στους Ιταλούς παίκτες

10/12/2021
Serie A
Ιντερ made in Italy: Οι 4 μεταγραφικοί στόχοι του Μαρότα
4
ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ
Share on FacebookShare on Twitter

Η Ιντερ διαχρονικά είναι η λιγότερη ιταλική ομάδα από τις μεγάλες, αλλά αυτό θέλει να το αλλάξει ο Μπέπε Μαρότα, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ.

Ενα από τα χαρακτηριστικά των Νερατζούρι από τον νόμο Μποσμάν κι έπειτα, είναι η… Βαβέλ των αποδυτηρίων. Οι πολλοί ξένοι παίκτες. Σίγουρα πολύ περισσότεροι από ό,τι σε άλλες μεγάλες ιταλικές ομάδες. Αυτή ήταν επί πολλά χρόνια η λογική των Μιλανέζων αλλά τώρα θα αλλάξει αυτό. Ή τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος, όπως αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ. Ρεπορτάζ που τονίζουν την απόφαση που έχει πάρει ο Μαρότα, ο οποίος θέλει μια Ιντερ με Ιταλούς. Μια ομάδα στην οποία η βάση, ο πυρήνας θα είναι ιταλικός. Ο CΕΟ των Νερατζούρι, άλλωστε, θεωρεί ότι κάτι τέτοιο έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα και το έλεγε πολλές φορές από όταν ήταν στη Γιουβέντους ακόμη.

Εκεί, στο Τορίνο, υπήρχε ο ιταλικός πυρήνας. Στο Μιλάνο θα πρέπει να δημιουργηθεί τώρα και τα ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα τα ονόματα τεσσάρων μεταγραφικών στόχων: Τζανλούκα Σκαμάκα, Ντάβιντε Φρατέζι, Τζάκομο Ρασπαντόρι, Ματία Βίτι. Οι τρεις πρώτοι είναι της Σασουόλο. Ο τέταρτος είναι της Εμπολι. Ολοι μαζί είναι στη λίστα του Μαρότα για την Ιντερ που θέλει να χτίσει. Και έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους τρεις πρώτους. Οι σχέσεις του γενικού διευθυντή των Νερατζούρι με τον Τζοβάνι Καρναβέλι, τον τεχνικό διευθυντή των Νεροβέρντι είναι άριστες. Πάντα ήταν.

Τα ποσά και η φόρμουλα του πιθανού deal

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα είναι και εύκολες οι συζητήσεις. Οι Ιταλοί γράφουν ότι η Σασουόλο κοστολογεί στα 40 εκατ. ευρώ τους δύο επιθετικούς (Σκαμάκα, Ρασπαντόρι) και λίγο πιο κάτω τον μέσο (Φρατέζι). Ποσά που δεν αρέσουν στον Μαρότα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα. Το βασικό σε τέτοιες περιπτώσεις, άλλωστε, είναι να βρεθεί η φόρμουλα για το deal. Η Ιντερ, στην προκειμένη περίπτωση, θέλει δανεισμό με οψιόν αγοράς, η οποία θα γίνεται ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Οι Νεροβέρντι, από την άλλη πλευρά, το συζητάνε μόνο για το καλοκαίρι και μόνο για άμεση πώληση. Ή για δανεισμό με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς και όχι οψιόν.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα είναι ότι η Ιντερ έχει αποφασίσει να γίνει… made in Italy. Και θα επιδιώξει να αρχίσει από τον Ιανουάριο…

Διαβάστε τα νέα της Ιντερ στο italians.gr

Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Σασουόλο στο Twitter

Tags: ΙντερSerie AΜπέπε ΜαρόταΣασουόλοPrimo

Όλη η επικαιρότητα της Serie A: Ειδήσεις, αρθρογραφία, αφιερώματα, ρετρό θέματα και οπαδικά. Στο italians,gr γράφουμε την ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου στα ελληνικά.

Kατηγορίες

  • Magazino
  • Serie A
  • Ποδόσφαιρο
  • Ultras
  • Αφιερώματα
  • Απόψεις
  • Made in Italy
  • Azzurri
  • Ταξίδι
  • ΝΕΑ

Εγγραφή στο newsletter

Θέλεις να έχεις τα σημαντικότερα θέματα της εβδομάδας στο κινητό σου ή τον υπολογιστή; Κάνε εγγραφή στο newsletter του italians.gr και θα λαμβάνεις το εξειδικευμένο περιεχόμενο.

© 2020-2023 italians.gr - Viewmax Media.

Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των Αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Serie A
  • Ποδόσφαιρο
  • Ultras
  • Αφιερώματα
  • Απόψεις
  • Made in Italy
  • Magazino

© 2020-2023 italians.gr - Viewmax Media.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In