italians.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των Αποτελεσμάτων
Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
  • Αρχική
  • Serie A
  • Ποδόσφαιρο
  • Ultras
  • Αφιερώματα
  • Απόψεις
  • Made in Italy
  • Magazino
italians.gr
  • Αρχική
  • Serie A
  • Ποδόσφαιρο
  • Ultras
  • Αφιερώματα
  • Απόψεις
  • Made in Italy
  • Magazino
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των Αποτελεσμάτων
italians.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των Αποτελεσμάτων
Αρχική Serie A

Εξαλλη με Τζανιόλο η Ρόμα – «Επίθεση» από Μουρίνιο

Βράζουν οι Τζαλορόσι με τον Ιταλό άσο

28/01/2023
Serie A
Εξαλλη με Τζανιόλο η Ρόμα – «Επίθεση» από Μουρίνιο
18
ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ
Share on FacebookShare on Twitter

Η σχέση της Ρόμα με τον Νικολό Τζανιόλο δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ πλέον λόγω του «όχι» στη Μπόρνμουθ.

Οι Τζαλορόσι έχουν γίνει άνω-κάτω το τελευταίο 10ήμερο με τον Ιταλό άσο, ο οποίος έθεσε θέμα μεταγραφής. Αίτημα που έγινε δεκτό από το κλαμπ, υπό την έννοια πως όντως μίλησε με ενδιαφερόμενους. Με άλλους, όπως η Μίλαν, πριν τελικά αυτή αποσυρθεί, δεν συμφώνησε. Με άλλους, όπως η Μπόρνμουθ, συμφώνησε. Αυτό, όμως, δεν αρκούσε, αφού έπρεπε να πει το «ναι» και ο παίκτης. Και δεν το είπε. Ο Τζανιόλο είχε κάνει σαφές εξαρχής, όπως έλεγαν τα ρεπορτάζ, ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Ιταλία και έμεινε πιστός σε αυτό: Απέρριψε την πρόταση της αγγλικής ομάδας, η οποία σε ποδοσφαιρικό επίπεδο δεν είχε να του προσφέρει τίποτα.

Εξέλιξη που προκάλεσε οργή στους ανθρώπους της Ρόμα, οι οποίοι ήλπιζαν να πάρουν 30 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης. Λεφτά που θα προσπαθήσουν, πλέον, να πάρουν το προσεχές καλοκαίρι αλλά θα είναι δύσκολο. Το συμβόλαιο, άλλωστε, του 24χρονου άσου λήγει το 2024. Οι Ρωμαίοι, επομένως, δεν θα είναι σε θέση ισχύος στις συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους. Μέχρι να φτάσουμε στο καλοκαίρι, όμως, έχουμε αρκετούς μήνες και αυτοί δεν θα είναι εύκολοι για τον Τζανιόλο. Αντιθέτως, δεν αποκλείεται ο πλήρης παραγκωνισμός του σαν τιμωρία.

«Δυστυχώς θα μείνει στη Ρόμα»

Το κλίμα, άλλωστε, για αυτόν είναι βαρύ και φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο για το ματς με τη Νάπολι.

«Εδώ και ένα μήνα λέει κάθε μέρα ότι θέλει να φύγει. Μετά τη Σπέτσια έδωσα ρεπό τη Δευτέρα και προαιρετική προπόνηση την Τρίτη. Τελικά την Τρίτη ήρθαν όλοι όσοι ήταν στον πάγκο με τη Σπέτσια και πολλοί από όσους έπαιξαν. Τέτοιους παίκτες θέλω. Οταν ένας παίκτης λέει ότι δεν θέλει να παίξει στη Ρόμα, δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της Ρόμα, δεν θέλει να παίξει και να προπονηθεί με το γκρουπ… Δυστυχώς, αφού θέλει να φύγει, φαίνεται ότι ο Τζανιόλο θα μείνει στη Ρόμα αλλά δεν είναι μέρος του αγώνα με τη Νάπολι. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Τζανιόλο».

Διαβάστε τα νέα της Ρόμα στο italians.gr

Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Ρόμα στο Twitter

Tags: Νικολό ΤζανιόλοΡόμαSerie APrimoΖοσέ Μουρίνιο

Όλη η επικαιρότητα της Serie A: Ειδήσεις, αρθρογραφία, αφιερώματα, ρετρό θέματα και οπαδικά. Στο italians,gr γράφουμε την ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου στα ελληνικά.

Kατηγορίες

  • Magazino
  • Serie A
  • Ποδόσφαιρο
  • Ultras
  • Αφιερώματα
  • Απόψεις
  • Made in Italy
  • Azzurri
  • Ταξίδι
  • ΝΕΑ

Εγγραφή στο newsletter

Θέλεις να έχεις τα σημαντικότερα θέματα της εβδομάδας στο κινητό σου ή τον υπολογιστή; Κάνε εγγραφή στο newsletter του italians.gr και θα λαμβάνεις το εξειδικευμένο περιεχόμενο.

© 2020-2023 italians.gr - Viewmax Media.

Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των Αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Serie A
  • Ποδόσφαιρο
  • Ultras
  • Αφιερώματα
  • Απόψεις
  • Made in Italy
  • Magazino

© 2020-2023 italians.gr - Viewmax Media.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In