Η Ιντερ νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Κάλιαρι και με το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο βελτιώνει τη θέση της στην κατάταξη.
Η νίκη ήταν μονόδρομος για τους Νερατζούρι ώστε να αρχίσουν να ανεβαίνουν βαθμολογικά και το ξεκίνημά τους ήταν τέλειο καθώς στο 9ο λεπτό πήραν το προβάδισμα: Σέντρα του Ντιμάρκο από αριστερά, κεφαλιά του Λαουτάρο και 0-1.
Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο καθώς δεν υπήρξε κάποια άλλη μεγάλη φάση είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά, με τους Μιλανέζους να μπαίνουν στο δεύτερο με στόχο να κλειδώσουν το τρίποντο.
Η Ιντερ ήταν άτυχη στο 53′ καθώς η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το σουτ του Τσαλχάνογλου από το ύψος της περιοχής, ήταν όμως τυχερή στο 73′ καθώς είχαν δοκάρι και οι γηπεδούχοι σε κεφαλιά του Φολορούνσο μετά την εκτέλεση κόρνερ.
Η Κάλιαρι θα μπορούσε να κάνει εκεί το 1-1, δεν το έκανε όμως και τελικά στο 82′ ήρθε το 0-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με το πλασέ του Εσπόζιτο προ κενής εστίας μετά το γύρισμα του Ντιμάρκο.
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Ιντερ στο Twitter

