Με γκολ του Εστουπινιάν αυτή τη φορά, η Μίλαν νίκησε ξανά, με 1-0, την Ιντερ και είναι στο -7.
Το πρωτάθλημα θα το κατακτήσουν οι Νερατζούρι γιατί έτσι πρέπει να γίνει και αποδεικνύεται κάθε εβδομάδα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη ομάδα. Οι Ροσονέρι για παράδειγμα, με πολύ χειρότερο υλικό θεωρητικά, λειτουργούν πολύ καλύτερα στο γήπεδο, είναι σίγουρα καλύτερο σύνολο και πήραν τη νίκη σε ακόμη ένα ντέρμπι.
Η Μίλαν είχε νικήσει στον πρώτο γύρο, νίκησε και στον δεύτερο, έχει τρεις σερί νίκες στις αναμετρήσεις με την Ιντερ και πλησίασε στο -7, οπότε από την επόμενη εβδομάδα θα δούμε πάλι απίθανες διαιτητικές αποφάσεις για να μην αγχωθεί και μπλέξει η ομαδάρα του Κίβου. Αυτή η ομαδάρα που είχε μόνο μία καλή ευκαιρία στον αγώνα, στο 34′, όταν ο Μχιταριάν βρέθηκε απέναντι από τον Μενιάν αλλά δεν σκόραρε.
Ο Εστουπινιάν, όμως, σκόραρε στο επόμενο λεπτό, όταν πήρε την ωραία πάσα του Φοφανά και εκτέλεσε τον Ζόμερ, κάνοντας το 1-0. Σκορ που παρέμεινε ως το τέλος του ντέρμπι, καθώς η αντίδραση των Νερατζούρι δεν έπεισε κανέναν. Όπως δεν πείθει ποτέ η συμπεριφορά της, η απόδοσή της και η αντίδρασή της στα μεγάλα παιχνίδια, καθώς έχει νικήσει μόνο σε ένα: Το 3-2 με τη Γιουβέντους, όπου αντί να αποβληθεί ο Μπαστόνι αποβλήθηκε ο Καλουλού.
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Μίλαν στο Twitter

