Με γκολ του Μπογκά η Γιουβέντους πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ουντινέζε και είναι στην 4η θέση, περιμένοντας το Κόμο – Ρόμα.
Οι Μπιανκονέρι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, πλησίασαν στο γκολ σε 2-3 περιπτώσεις και τελικά το πέτυχαν στο 38′, όταν ο Γιλντίζ έφυγε από αριστερά και έκανε το γύρισμα για τον Μπογκά που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Η Ουντινέζε θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 52′ με τον Εκέλενκαμπ μετά το γύρισμα του Ντέιβις, σε μια φάση που ήταν ίδια με αυτή του γκολ των Τορινέζων, αλλά το πλασέ ήταν κακό και στο 70′ η Γιούβε πίστεψε ότι καθάρισε το ματς καθώς ο Κονσεϊσάο σκόραρε με σουτ εντός περιοχής, μετά την πάσα του Γιλντίζ.
Το γκολ, τελικά, ακυρώθηκε μετά την εξέταση του VAR για οφσάιντ του Κοπμάινερς αν και δεν εμπόδιζε τον τερματοφύλακα εκεί που ήταν, η νίκη όμως δεν χάθηκε για τη Γιουβέντους, η οποία είναι στην 4η θέση και στο +2 από τις Κόμο και Ρόμα, οι οποίες κοντράρονται την Κυριακή (15/3).
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Serie A στο Twitter

