Η Ρόμα προηγήθηκε νωρίς, η Κόμο του Δουβίκα όμως το έκανε 2-1, πήρε τη νίκη και παρέμεινε στην 4η θέση.
Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Τζαλορόσι καθώς στο 6′, μετά το λάθος του Σέρτζι Ρομπέρτο, ο Ελ Σαράουι κέρδισε το πέναλτι από τον Ντιέγκο Κάρλος και ο Μάλεν εκτέλεσε στο 7′ για το 0-1. Σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αν και οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες όχι απλά για να ισοφαρίσουν αλλά για να κάνουν και την ανατροπή.
Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας, τελικά, σκόραρε στο 59′ με σουτ του Δουβίκα, ο οποίος είχε μπει αλλαγή νωρίτερα, εντός περιοχής και στο 64′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε ο Γουέσλεϊ με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ντιαό.
Οι γηπεδούχοι πίεζαν, πλέον, για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και το πέτυχαν στο 79′ με τον Ντιέγκο Κάρλος στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Σβίλαρ σε σουτ του Σμόλτσιτς.
Έτσι, η Κόμο είναι στην 4η θέση με 54 βαθμούς, στο +1 από τη Γιουβέντους και στο +3 από τη Ρόμα.
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Serie A στο Twitter

