Ο Ρόμελου Λουκάκου παραμένει στο Βέλγιο και όλα δείχνουν, πλέον, πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Νάπολι.
Στις τάξεις των Παρτενοπέι υπάρχει έντονος εκνευρισμός για τον διεθνή Βέλγο φορ τις τελευταίες μέρες, καθώς δεν επέστρεψε στην Ιταλία για να ξαναρχίσει προπονήσεις αλλά αποφάσισε να παραμείνει στην πατρίδα του για να δουλέψει εκεί. Μια κατάσταση που δεν έχει λυθεί ακόμη, με τους Ναπολιτάνους να έχουν ενημερώσει τον Λουκάκου ότι τον περιμένουν στο προπονητικό κέντρο μέχρι την Τρίτη (31/3). Αν επιστρέψει μέχρι τότε, τα πράγματα, σιγά-σιγά, θα ηρεμήσουν. Αν δεν επιστρέψει όμως, τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Ακόμη και το να μείνει εκτός ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, στη Νάπολι έχουν αποφασίσει, πλέον, να βγάλουν προς πώληση τον Βέλγο φορ το προσεχές καλοκαίρι. Απόφαση με την οποία δεν διαφωνεί ούτε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος είναι ο προπονητής που έχει στηρίξει όσο κανείς άλλος τον Big Rom όλα αυτά τα χρόνια. Ο προπονητής των Παρτενοπέι φέρεται να ενημέρωσε τον παίκτη ότι θα τεθεί εκτός ομάδας αν δεν έχει ως επιστρέψει ως την προσεχή Τρίτη, με τη διοίκηση να είναι έξαλλη με τον παίκτη. Και αφού ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι έξαλλο, το καλοκαίρι ο Λουκάκου θα φύγει.
Ο 32χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και παίρνει 6 εκατ. ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, υπάρχει ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία και Τουρκία, όπως και από την Αντερλεχτ. Τα οικονομικά δεδομένα, όμως, κάνουν πάρα πολύ δύσκολο για τους Βέλγους το να τον αποκτήσουν, εκτός κι αν ο Λουκάκου αποφασίσει να παίξει σχεδόν τσάμπα. Δεν έχει δείξει τέτοιες ευαισθησίες, όμως, σε όλη την καριέρα του.

