Το κλίμα στη Μίλαν δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με το όνομα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να παίζει και για την εθνική Ιταλίας.
Η εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Ουντινέζε είχε ως συνέπεια να βαρύνει αρκετά το κλίμα στους Ροσονέρι. Ηταν ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε σοκ και βάζει ξανά πίεση στην ομάδα, καθώς η έξοδος στο Champions League δεν είναι και τόσο δεδομένη τελικά. Οι Μιλανέζοι είναι στην 3η θέση και στο +5 από την 5η Κόμο, με τον Αλέγκρι να τονίζει στις δηλώσεις του ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Το αγωνιστικό κομμάτι, όμως, δεν είναι το μόνο που απασχολεί τον έμπειρο τεχνικό, καθώς υπάρχουν και όσα γίνονται πίσω από τους κουρτίνες. Μια κατάσταση που έχει ως αποτέλεσμα να μη θεωρείται σίγουρο τίποτα.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ρεπορτάζ, ο Αλέγκρι έχει κάνει ξεκάθαρο στη διοίκηση της Μίλαν ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να γίνουν έξι μεταγραφές και οι τέσσερις εκ των παικτών που θα αποκτηθούν θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να μπουν στην 11άδα και να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Ο προπονητής των Ροσονέρι ζητάει εγγυήσεις πως θα γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες του και το feeling με τον CEO Φουρλάνι δεν είναι δυνατό. Ο Αλέγκρι δεν τον εμπιστεύεται σε απόλυτο βαθμό, ενώ δεν είναι κρυφό πως ούτε ο Φουρλάνι είναι σίγουρος πως ο Μαξ είναι ο κατάλληλος προπονητής για την επόμενη σεζόν, τα επόμενα χρόνια.
Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να μη θεωρείται τίποτα βέβαιο, την ίδια στιγμή που υπάρχουν και αυτοί εντός της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που θέλουν τον Αλέγκρι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας. Δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα πρέπει άλλωστε να γίνουν πρώτα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου, υπάρχουν όμως επαφές μέσω τρίτων.
Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους

