Ο Ολιβερ Γκλάσνερ είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν, η οποία έχει ήδη κάνει την πρότασή της.
Με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να απολύεται από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε εκτός 4άδας, ο Τζέρι Καρντινάλε πρέπει να βρει τον νέο προπονητή. Δεν υπάρχει άλλωστε αυτή τη στιγμή τεχνικός ή αθλητικός διευθυντής, οπότε την επιλογή θα την κάνει ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, παίρνοντας και τη γνώμη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Και ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Αλέγκρι στον πάγκο, όπως φαίνεται, είναι ο 51χρονος Αυστριακός που ανέλαβε την Κρίσταλ Πάλας τον Φεβρουάριο του 2024 και την οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας και του Europa Conference League.
Η δουλειά του στην αγγλική ομάδα, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα, είναι εξαιρετική και η Μίλαν δείχνει έτοιμη να τον εμπιστευθεί καθώς έχει καταθέσει την πρότασή της: Συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές να είναι στα 4 εκατ. ευρώ. Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις, το κλίμα είναι καλό και υπάρχει αισιοδοξία, αν και στους Μιλανέζους τα πράγματα μπορεί εύκολα να ανατραπούν, όπως έχει φανεί και σε άλλες περιπτώσεις. Το φαβορί πάντως είναι ο Γκλάσνερ και υπάρχει αισιοδοξία για την απάντησή του.
Νέες δηλώσεις Λεάο
Την ίδια ώρα, ο Ραφαέλ Λεάο έκανε νέες δηλώσεις, με τις οποίες δείχνει αφενός ότι είναι φευγάτος, ότι περιμένει να πάρει μεταγραφή, αφετέρου ότι πιστεύει όντως πως έχει πετύχει πολλά στους Ροσονέρι. «Κατέκτησα ήδη αυτό που ήθελα να κατακτήσω με τη Μίλαν. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά αν είναι να φύγω, θα φύγω από εδώ πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος για το γεγονός ότι πρόσφερα ώστε το κλαμπ να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.
Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr

