Η Νάπολι κινείται για την απόκτηση του Μπενουά Μπαντιασίλ από την Τσέλσι και μιλάει με τη Φενέρμπαχτσε για πώληση του Ρόμελου Λουκάκου.
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν έχει αρχίσει και οι Παρτενοπέι συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να διαμορφώσουν το ρόστερ τους με βάση τα «θέλω» του προπονητή. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει αναλύσει στον Τζοβάνι Μανά, τον οποίο γνωρίζει από τα χρόνια τους στη Γιουβέντους, τι ακριβώς θέλει και ένα από τα ζητούμενα είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν φήμες για τον Φεντερίκο Γκάτι της Γιούβε, τώρα όμως έχει έρθει σε πρώτο πλάνο ο Μπαντιασίλ, με τον οποίο ήδη υπάρχει συμφωνία.
Ο 25χρονος Γάλλος έχει πει «ναι» στην πρόταση της Νάπολι για συμβόλαιο ως το 2031 με ετήσιες απολαβές ύψους 2,8 εκατ. ευρώ και το θέμα τώρα είναι να συμφωνήσει και η Τσέλσι. Αυτό που θέλουν οι Ναπολιτάνοι είναι να αποκτήσουν τον παίκτη ως δανεικό με οψιόν αγοράς, οι Λονδρέζοι που καίγονται για να ελαφρύνουν το ρόστερ τους φέρονται να συμφωνούν με αυτό και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό, με τη Gazzetta dello Sport να εκτιμά ότι το deal μπορεί να κλείσει στα 3 εκατ. ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του Μπαντιασίλ, με την οψιόν αγοράς να είναι στα 15 εκατ. ευρώ.
Προς Φενέρμπαχτσε ο Λουκάκου
Την ίδια ώρα, οι Παρτενοπέι είναι σε συζητήσεις και με τη Φενέρμπαχτσε για την πώληση του Λουκάκου, καθώς δεν υπολογίζεται πλέον. Ο Βέλγος φορ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Τούρκους, ανάμεσα στις δύο ομάδες όμως υπάρχει μια μικρή απόσταση αυτή τη στιγμή. Η Φενέρ προσφέρει 4 εκατ. ευρώ, οι Ναπολιτάνοι όμως ζητάνε 10, καθώς το 40% του ποσού θα πρέπει να δοθεί στην Τσέλσι. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και όλα δείχνουν πως στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία και ο Big Rom θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

