Τρεις επιθετικοί προτάθηκαν τις τελευταίες μέρες στη Γιουβέντους, η οποία αρχίζει να κάνει τον σχεδιασμό της για τον Ιανουάριο.
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, όπως όλοι οι προπονητές, περιμένει να ολοκληρωθούν οι αγώνες των εθνικών ομάδων, για να έχει ξανά στη διάθεσή του τους διεθνείς ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Και από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, θα προσπαθήσει να βελτιώσει την ομάδα μέσω των προπονήσεων δουλεύοντας ξανά με όλους τους παίκτες, για να βελτιωθούν κατ’ επέκταση και τα αποτελέσματα. Παράλληλα, όμως, ο προπονητής των Μπιανκονέρι έχει στο μυαλό του και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια για να ενισχυθεί το ρόστερ ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.
Τα ιταλικά ΜΜΕ τονίζουν πως, προς το παρόν, ο στόχος της Γιουβέντους τον Ιανουάριο θα είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός χαφ. Δεν αποκλείεται όμως να γίνει κίνηση για την απόκτηση και επιθετικού, αν οι Κολό Μουανί και Βόλτεμαντε δεν αρχίσουν να σκοράρουν, πείθοντας ότι μπορούν να κάνουν καλά τη δουλειά για την οποία αποκτήθηκαν. Όπως και να ‘χει, το θέμα του ανοιχτού παραμένει ανοιχτό για τη Γιούβε και σύμφωνα με τους Ιταλούς τις τελευταίες μέρες προτάθηκαν τρεις παίκτες που ενδεχομένως να απασχολήσουν τους Καρνεβάλι και Μασάρα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Πρόκειται για τον Σέσκο, τον Μπάλογκαν και τον Μπρόμπεϊ. Για τον πρώτο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει 70 εκατ. ευρώ, οπότε οι Τορινέζοι μάλλον δεν θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Για τον δεύτερο, η Μονακό ζητάει 40 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι αμφίβολο αν θα θέλουν να δώσουν οι Μπιανκονέρι. Οσο για τον Μπρόμπεϊ, η Σάντερλαντ τον κοστολογεί με λιγότερα, οπότε οικονομικά είναι ο πιο προσιτός από τους τρεις. Χωρίς αυτό να σημαίνει, πάντως, πως η Γιούβε θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση επιθετικού.
Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο italians.gr
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Μονακό στο Twitter

