Η Γιουβέντους ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Τζένοα, την ώρα που η Νάπολι περνούσε με 4-1 από αυτή της Μόντσα.
Οι Μπιανκονέρι είναι φανερό εδώ και καιρό ότι δεν πάνε πουθενά όπως είναι, παρ’ όλα αυτά η διοίκησή της συνεχίζει να στηρίζει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Και όσο τον στηρίζει, η ομάδα έχει μείνει, πλέον, στο -11 από την κορυφή και στο -6 από την 4άδα, καθώς γνώρισε την τρίτη της ήττα σε 9 αγωνιστικές, αυτή τη φορά με 2-0 από την Τζένοα. Σκορ που διαμορφώθηκε από νωρίς.
Στο 12′ ο Εϊζίμπουε έκανε το 1-0 για τους Ροσομπλού, οι οποίοι στο 28′ έκαναν και το 2-0 με τον Μπαλντάντσι, παίρνοντας εύκολα τη νίκη καθώς η Γιούβε δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα, παρά τις προσπάθειές της. Η καλύτερή της φάση, άλλωστε, ήταν το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κοπμάινερς στις καθυστερήσεις.
Ξέσπασε η Νάπολι
Στο άλλο ματς που γινόταν την ίδια ώρα, η Νάπολι χωρίς τον τιμωρημένο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της διέλυσε με 4-1 εκτός έδρας τη Μόντσα. Ο Χόιλουντ έκανε το 0-1 στο 10′, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 43′ με τον Βαρέλα, στο 48′ όμως ο Πολιτάνο έκανε το 1-2 και στη συνέχεια οι Παρτενοπέι καθάρισαν το ματς μέσα σε ένα 5λεπτο.
Στο 62′ ο Μαρίν έκανε το 1-3 και στο 67′ ήρθε το 1-4 από τον Ντε Μπρόινε, με τη Νάπολι να ανεβαίνει στους 14 βαθμούς, όσους έχει και η Γιουβέντους.
Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Γιουβέντους στο Twitter

