Τις δηλώσεις του Κέβιν Ντε Μπρόινε για την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από τη Νάπολι σχολίασε ο βοηθός του Ιταλού προπονητή.
Ο Βέλγος επιθετικός χαφ δεν έκρυψε, το Σάββατο (30/5), την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Κόντε αποχώρησε από τους Παρτενοπέι, λέγοντας πως δεν του άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας. Τα όσα είπε ο Ντε Μπρόινε, όπως είναι λογικό, έκαναν… θόρυβο στην Ιταλία και μία μέρα μετά ήρθε και η απάντηση. Όχι από τον ίδιο τον Κόντε, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αναφερθεί στο θέμα μελλοντικά, αλλά από τον βοηθό του, τον Κρίστιαν Στελίνι, ο οποίος έριξε τα καρφιά του για τον Βέλγο, κάνοντας και μια σύγκριση με τον Λούκα Μόντριτς που αγωνίστηκε στη Μίλαν φέτος.
«Ισως δεν έχει νόημα για τη Νάπολι να αποκτά ποδοσφαιριστές που είναι 33 ετών και έχουν μια σημαντική καριέρα στην πλάτη τους, οι οποίοι σκέφτονται την αισθητική και όχι το αποτέλεσμα μιας σεζόν. Αν πρέπει να αποκτώνται έμπειροι ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον θα πρέπει να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για τους νεότερους για τον ενθουσιασμό και τη χαρά με την οποία ζουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Ο Ντε Μπρόινε δεν μετέδωσε ούτε χαρά ούτε ενθουσιασμό, του εύχομαι στο μέλλον να ζήσει εμπειρίες πιο κοντά σε αυτό που θέλει ο ίδιος, ίσως να το καταφέρει στην εθνική Βελγίου με τον Γκαρσία…», είπε αρχικά ο Στελίνι και συνέχισε.
«Ο Μόντριτς καθοδήγησε τους συμπαίκτες του στη Μίλαν ως ηγέτης και με ενθουσιασμό, αν και αγωνιζόταν σε μια ομάδα που δεν κοιτούσε το θέαμα αλλά το αποτέλεσμα, χωρίς να κριτικάρει τη διοίκηση και τον προπονητή. Το να είσαι επαγγελματίας σημαίνει, πέρα από όλα τα άλλα, να καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις ο ίδιος για να βελτιώνεις όσο μπορείς το περιβάλλον στο οποίο δουλεύεις και να δίνεις το παράδειγμα στους άλλους».

